keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Väsynyt tähän

Haluaisin vain olla kaunis. Tai edes siedettävän näköinen. Nätti edes jollain tavalla.


"En jaksa puhua tolle iljettävälle finninaamalle enää. Se on niin vaikea, vittumainen ja rumakin vielä. Läski ämmä, jonka olisi parempi kadota silmistä ja äkkiä. Eihän tommosen epämuodostuneen valaan kanssa kehtaa edes liikkua julkisilla alueilla! En tajua mikä mun päässä on vikana kun seurustelen moisen kanssa. Vaihdan naista heti kun joku osoittaa vähänkin kiinnostusta. Hyi helvetti miten vastenmielinen se osaakaan olla. Miksei se edes liiku? Tekisi itselleen jotain saatanan lortto! Ei tollasta jaksa katsella. Sillä ei ole enää mitään muuta annettavaa, kuin oksennusrefleksi ja kauhistuneita katseita. Jos en puhu sille, se ymmärtää minkälaista pohjasakkaa oikeasti on ja jättää mut rauhaan. Hahah, surkuhupaisaa miten toisen ulkonäkö ei kestä päivänvaloa. Tai ylipäätään mitään muutakaan valaistusta. Ainakin sähkölasku pienenee." 
Niin mäkin sua J


Oon kyllästynyt häpeämään iljettävää ulkonäköäni. Tankotreeneissä en voi käydä, koska se on liian kallista ja salille en yksin lähde. Muthan naurettaisiin ulos sieltä. Tilaan Austraaliasta tekniikkavideon ja alan treenaamaan heti kun ruskea paketti tipahtaa postiluukusta. Siihen asti pitää tyytyä erilaisiin jumppiin. Pitää vain onnistua ajoittamaan ne niin, ettei J ole kotona. Se vaan huolestuisi turhaan eikä ymmärtäisi.

En voi nykyään katsoa edes kulmien muotoilun jälkeen tekijän naamani eteen tökkäämään peiliin, koska kuvotun ja ahdistun liikaa näkemästäni. Kasvohoidossa on vaikea olla asiakkaana, koska en ymmärrä miten tekijä ei oksenna naamalleni ällötyksestä. En käsitä miten se pystyy ylipäätään koskemaan visvaa tihkuviin, karvaisiin kasvoihini. 





Ruoan suhteen voimaan tulee uudet säännöt, jotta aineenvaihdunta pysyy käynnissä:

klo 7.00 Proteiinijauhetta + lasi maitoa
klo 11.00 kouluruokaa ~1/4 lautasellista ruokaa josta väh. puolet salaattia
klo 15.00 omena
klo 19.00 leipä/omena/päärynä
klo 22.00 proteiinijauhoa ja lasi maitoa 

Hissiä saa käyttää korkeintaan kerran päivässä, muuten pitää kulkea rappusia.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti