maanantai 9. toukokuuta 2011

My body aches from mistakes, betrayed by lust

Ahdistaa, vituttaa ja kaduttaa. Oon koittanut saada unta jo neljän tunnin ajan siinä onnistumatta.

Päätin etten tee minkään näköistä aloitetta J:n suhteen. Ottakoon yhteyttä jos kiinnostaa. Haluaisin pysyä ystävinä, enkä ota riskiä että onnistuisin pilaamaan senkin olemalla liian päällekäyvä. En muutenkaan halua elätellä turhia toiveita. Muutenkin joku raastaa jatkuvasti juustoraastimella verisiä paljoa sydämestä. Vaikea hengittää kun happi ei kulje.  En oo saanut syötyä lämmintä ruokaakaan viikkoon. Hankala olla.

J muuten pyysi mua laittamaan kuvan siitä tänne blogiin. En oikein ymmärrä miksi, mut kai sillä on syynsä. Ei otettu seurusteluaikana kuvia, eikä naamakirjasta saa kopioitua profiilikuvaa, joten nää saa luvan kelvata. Kuvat on otetuu vuos sitten ja ollaan pikkusiskon rippijuhlissa.




Ikävää ei helpota yhtään, että rakastuin Megadethin biisiin Trust. Kuunneltiin sitä viikonloppuna 6-vuotiaan pikkuvelipuolen kanssa ja tanssittiin sekopäinä. Jesse kuuntelee Megadethiä ihan hulluna ja kappale muistuttaa siitä, miten se aina moshasi musiikin tahtiin, heilui ja lauloi ihan villisti ja ei oo kivaa. Haluan haudata muistot syvemmälle kuin ikinä. Niin syvälle, että niiltä loppuu happi. Kuitenkin muistot onnistuvat puskemaan mullan läpi kohti maanpintaa ja tuska karkaa taas käsistä.

Ahdistaa, eikä äiti suostu kirjoittamaan rauhottavia. En saa soitettua syömishäiriöyksikköön ja vaadittua pillereitä, saamaton kun olen. Sieltä mulle ei missään vaiheessa rauhottavia määrättykään, vaan sain reseptin päivystyksestä. En usko, että syömishäiriöyksiköstä anntteaisiin uutta reseptiä. Pakko koittaa kestää jotenkin.



My body aches from mistakes
Betrayed by lust
We lied to each other so much
That in nothing we trust

Time and again,
She repeats let's be friends
I smile and say yes
Another truth bends,
I must confess

I try to let go, but I know
We'll never end 'til we're dust
We lied to each other again
But I wish I could trust
Megadeth - Trust

1 kommentti:

  1. nassusta saa kopioitua kuvia, kun eka painaa F5 ja sitten kopioi/tallentaa koneelle (:

    VastaaPoista